Àlex Florez i Raquel Gonzàlez, campions de la XXIIa Marxa Ciutat de Badalona

0
    26

Nou èxit absolut d'una nova edició la Marxa Ciutat de Badalona, que va arribar a la seva 22a edició que va convertir a Àlex Florez i Raquel Gonzàlez com a nous campions de Catalunya perquè la disminució de les proves de marxa al territori català ha fet que la Marxa de Badalona sigui el Campionat de Catalunya.  En categoria masculina Florez va tenir un frec a frec amb l'històric García Bragado però finalment va ser el primer qui es va endur el triomf amb un temps d'1:29:06 superant en 12 segons al seu rival. En categoria femenina Raquel González (Barça) va fer 1:33:21 i va vèncer amb autoritat  La cursa, organitzada per l'Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona va tornar a superar totes les espectatives i la satisfacció del seu president David Gallego va ser absoluta i merescuda. El club badaloní va ser campió de catalunya en edat benjamí encara que la gran participació d'atletes va ser el premi més important.