Aparcament a preu reduït al Port de Badalona durant tot l’estiu

  0
  51
  53bbaeb3-5b71-488b-b962-b3d662925612.jpg

  18/06/2016 – La iniciativa persegueix afavorir l’accessibilitat i l’aparcament de manera ordenada durant els mesos d’estiu en què hi ha un ús més intensiu de la zona litoral.

  Des del dia 15 de juny, jornada en què la hissada de la bandera blava a les platges de Badalona i del Port inicia simbòlicament la temporada de bany, Marina de Badalona llença la campanya “Aparca i Platja”, que consisteix en aplicar una tarifa plana en el servei d’aparcament de 4€ per vehicle.

   

  Aquest preu s’aplica tots els dies, feiners i festius, des de les 8 hores del matí fins a les 20.00h del vespre, des del dimecres 15 de juny i fins el diumenge 18 de setembre. La resta de la jornada s’aplica la tarifa habitual.

   

  La iniciativa persegueix afavorir l’accessibilitat i l’aparcament de manera ordenada durant els mesos d’estiu en què hi ha un ús més intensiu de la zona litoral (platja, passeig, port) per part de la població.

   

  L’estacionament al port també potencia allargar l’estona de platja amb la descoberta dels establiments de restauració del Port, que també preparen les cartes per acollir aquest servei més estacional. Tanmateix, els establiments disposen de vals d’aparcament per als seus clients.

   

  Marina de Badalona suma aquest servei a l’aposta ferma de la societat per facilitar la mobilitat a l’àrea, tot recordant que en el recinte portuari hi ha dues parades de l’autobús BD7 i que hi ha les condicions adequades per acollir una parada de tramvia, des de l’extensió de Sant Adrià.