Badalona comptarà amb un espai de diàleg permanent amb el poble gitano

  0
  10
  Presentació Consell Gitano 1.JPG

  16/01/2018 – El grup promotor ha proposat crear el Consell Municipal del Poble Gitano.

  L’Ajuntament i la comunitat gitana de Badalona disposaran d’un espai permanent de trobada per a crear sinèrgies i posar en valor l’aportació cultural de la comunitat gitana a la ciutat. El grup promotor ha presentat a l’alcaldessa Dolors Sabater la proposta de creació del Consell Municipal del Poble Gitano.

   

  El futur Consell Municipal del Poble Gitano, que haurà de ser aprovat pel Ple municipal, és fruit del treball previ de la regidoria de Participació i Convivència de l’Ajuntament de Badalona, del Districte 6, i de representants d’associacions i entitats.

   

  Entre els objectius que s’ha marcat el futur Consell Municipal del Poble Gitano es troben la prevenció i l’eliminació de la discriminació que pateix aquest col·lectiu. Pel que respecta a l’agenda de treball del Consell cal destacar “la creació d’espais de diàlegs permanents per construir una Badalona millor, treballant per a la convivència en les diversitats, centrant-se en àmbits com l’educació, la igualtat de gènere i la cohesió social”.