Badalona i la Caixa col·laboraran un any més en favor de la gent gran

  0
  94

  23/07/2012 – Ajuntament i Fundació 'la Caixa' renoven el conveni pel desenvolupament d’activitats culturals, socials i lúdiques adreçades a les persones grans de Badalona.

  L’Ajuntament de Badalona i la Fundació “la Caixa” renovaran un any més l’acord marc de col·laboració que permet el desenvolupament d’activitats culturals, socials i lúdiques adreçades a les persones grans de la nostra ciutat.

   

  Avui mateix, la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado, el director de l’Àrea d’Acció Social de la Fundació “la Caixa”, Josep Ollé Pous, i la directora de l’Àrea de Negoci de “la Caixa” a Badalona, Carmen Trigueros Reus, signaran avui mateix el conveni, amb la presència dels representants dels Casals de Gent Gran de Badalona que participen en el projecte d’enguany.

   

  El nou conveni suposarà el desenvolupament del programa Gent 3.0 en quatre casals municipals i servirà per impulsar entre les persones grans de Badalona la prevenció i promoció de la salut, així com la participació social i el voluntariat. Els Casals de Persones Grans on es portarà a terme aquest projecte són els de Can Mercader, Sant Antoni de Llefià, Casal Centre i Casal Congrés.