Badalona participa de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

  0
  sostenible.jpg

  25/06/2013 – Durant dimecres i dijous s'organitzen una sèrie d'activitats emmarcades dins d'aquesta celebració.

  L’Ajuntament de Badalona organitza els dies 26 i 27 de juny la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa a nivell europeu per promoure un ús més racional i eficient de l’energia en la vida diària dels ciutadans i alhora una iniciativa que vol ser una eina per implicar els governs locals en el compliment dels objectius contra el canvi climàtic.

   

  Com a part dels esforços dedicats a lluitar contra el canvi climàtic, l’Ajuntament de Badalona es va adherir l’any 2008 al pacte d’alcaldes/esses per a l’energia sostenible, comprometent-se a reduir per l’any 2020 un 20% les emissions de gasos d’efecte hivernacle, millorar en un 20% l’eficiència energètica i augmentar un 20% l’ús d’energies renovables.

   

  En aquest sentit, el programa d’activitats organitzat per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona inclou, amb el suport de la Diputació de Barcelona, diversos actes i activitats:

   

  Dimecres 26 de juny

  18.30 hores

  Escola del Mar

   

  Sessió de cinefòrum oberta a tothom sobre energia, amb la projecció de la pel·lícula La tercera revolución: el despertar de una nueva conciencia. Aquesta pel·lícula forma part del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient i ens explica com s’ha arribat a l’esgotament dels combustibles fòssils després de fer-ne un ús intensiu i quines alternatives té la humanitat de cara a un futur més sostenible.

  Un cop acabada la projecció es farà una taula rodona sobre el tema conduïda per un ponent especialitzat en el tema.

   

  Dijous, 27 de juny

  10, 12 i 17 hores

  Edifici municipal El Viver

   

  Jornada de portes obertes a la instal·lació d’energia solar fotovoltaica amb tres visites guiades. La visita és oberta a tothom però cal fer una inscripció prèvia a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat  trucant al telèfon 93 483 29 89 o per correu electrònic a [email protected]