Badalona reconeix la tasca que realitzen les entitats andaluses a la ciutat

  0
  10
  Dia d'Andalusia a Badalona.JPG

  04/03/2014 – El Saló de Plens ha rebut a les entitats culturals andaluses en motiu del Dia d'Andalusia.

  En motiu del Dia d’Andalusia, que se celebra el 28 de febrer per commemorar el referèndum de l’any 1980, l’Ajuntament de Badalona ha ofert aquest dilluns al Saló de Plens de la Casa de la Vila una recepció institucional a totes les entitats culturals andaluses de la ciutat.

   

  L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i ha comptat amb la presència del delegat de la Junta d’Andalusia per a Catalunya, València i Balears, Franscico Gomar; diversos regidors municipals, i representants de diferents entitats culturals andaluses de la ciutat.

   

  Albiol ha recordat que la ciutat actual és fruit “dels badalonins de tota la vida però també dels que han vingut de fora, com els andalusos o els representants d’altres comunitats”. “Heu d’estar orgullosos de sentir-vos andalusos i catalans, perquè aquesta és la millor manera de ser espanyols”, ha afegit l’alcalde. A més, per altre banda, Albiol ha recollit la proposta de fer un reconeixement al cantant badaloní Miguel Poveda i ha anunciat que per a finals d’aquest mes de març la ciutat acollirà un acte de convivència en què es reuniran les entitats andaluses per oferir la seva cultura i gastronomia a tots els veïns i veïnes de Badalona.