Badalona s’adhereix a l’app ‘AMB aparcament metropolità’

  0
  36

  El passat dimecres es va presentar oficialment l’aplicació mòbil ‘AMB Aparcament Metropolità’ que funciona des del passat mes de març a Barcelona i que ara també ho farà a Badalona.

  L’eina, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona i BSM, té com a objectiu unificar el model d’aparcament, fins ara gestionat individualment per cada municipi. D’aquesta manera, els usuaris que utilitzin l’app ja poden consultar i abonar les corresponents taxes dels aparcaments regulats en superfície (com les àrees blaves o verdes) a través d’aquesta, sense necessitat dels clàssics parquímetres. El darrer mes de Setembre es van realitzar gairebé 6.000 operacions als municipis de l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet.

  Què suposa?

  Sobretot, 3 avantatges: un estalvi de temps perquè el procés de pagament, treure el tiquet i tornar al cotxe a deixar-lo es farà automàticament des de l’app, estalvi econòmic, ja que només es paga el temps real al no fer-se prepagament i una major accessibilitat als descomptes de les tarifes dels vehicles ambientalment sostenibles.

  En aquest sentit, BSM i AMB Informació són els encarregats de mantenir la gestió de la plataforma i de gestionar el servei d’Atenció al Usuari, i l’AMB regula i coordina l’accés dels municipis.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí