Badalona serà una de les seus del Mundial d’handbol femení del 2021

  0
  19
  PALAU OLIMPIC FOTO.jpg

  30/01/2017 – El Palau Olímpic acollirà diferents partits del campionat mundial (també la final) després que la candidatura encapçalada per Granollers hagi guanyat el concurs.

   

  Un campionat del món del màxim nivell se celebrarà a Badalona en un termini de quatre anys. La IFH, Federació Internacional d’Handbol, va publicar el passat cap de setmana la candidatura guanyadora que haurà d’acollir el Mundial femení de 2021. El sorteig es va celebrar a París, durant la disputa del campionat del món d’enguany, i va ser favorable a la nostra ciutat.

   

  Badalona forma part d’una candidatura múltiple al costat de Granollers, Barcelona, Lleida, Tarragona i Castelló. La competició es desenvoluparà del 2 al 19 de desembre de 2021 i la final es jugarà al Palau Olímpic de Badalona.

   

  El passat mes de desembre, representants tècnics de la Federació Internacional van aterrar a Badalona per fer una visita a les instal·lacions del pavelló acompanyats per la regidora Maria Gallardo. La candidatura dels Països Catalans s’ha imposat finalment a Hongria.