La Colla Micaco progressa amb els castells de set

  0
  castellers solsona.jpg

  01/07/2014 – Les actuacions d'aquest cap de setmana, a Solsona i El Masnou, han permès als badalonins anotar-se el 3de7 amb agulla, el 4de7 i el 4de7 amb agulla.

  La Colla Micaco ha tingut de nou un cap de setmana ple d’actuacions que havien de servir per recuperar els castells de 7 i mig de cara a seguir la seva preparació per les darreres diades abans de vacances.

   

  El dissabte a la tarda, a Solsona, els badalonins van abordar el seu objectiu a primera ronda i van portar a plaça el 4de7 amb agulla, que no descarregaven des de les Festes de Maig. El castell va pujar ràpid i només es va haver de treballar a la baixada del 4 per evitar que perdés mides. A segona ronda, la Colla Micaco apostava per fer un 4de7 amb estrenes a tronc que es va descarregar sense problemes gràcies a una ràpida execució, mentre que a la tercera els micacos aconseguien el 3de6 amb agulla que havia de servir de preparació per pujar-ho un pis més el dia següent.

   

  El diumenge els micacos es desplaçaven a El Masnou. De nou, els badalonins van sortir amb el 4de7 amb agulla que van poder descarregar sense ensurts. El segon pas endavant del cap de setmana arribava a la segona ronda amb el 3de7 amb agulla, castell que encara no havien realitzat enguany. El castell es va aixecar tremolós, el que ha fet que la canalla dubtés i baixés quan l’acotxador del 3 es col·locava. Després de descarregar un parat 4de7, els micacos l’han tornat a atacar en tercera ronda. Aquest cop el tronc ha anat perdent ràpidament mides i en el moment en que l’enxaneta feia les passes per carregar el castell s’ha desmuntat. Els Castellers de Badalona, malgrat tot i un intent fallit de 3de7, van aconseguir el segon pilar de 5 descarregat de la temporada.