Badalona torna a reformar el terrat de la Torre Codina

  0
  25
  torre codina.jpg

  04/12/2017 – La coberta es va reparar provisionalment el passat mandat i l'Ajuntament hi tornarà a destinar ara uns 100.000 euros.

  El Ple va aprovar la setmana passada un reconeixement de crèdit per pagar unes obres de cobriment provisional del forat que es va produir al terrat de la Torre Codina i es va reparar en el mandat anterior. Com a mínim per sortir del pas i evitar que els mals fossin majors a una masia que està inclosa dins del catàleg de béns d'interès local.

   

  I és que l'Ajuntament tornarà a reformar aquest 2018 la casa ubicada al barri de Canyet. Els darrers mesos s'han licitat uns treballs que han estat adjudicats fa escassos dies i que suposaran l'arranjament definitiu de la coberta de la Torre Codina.

   

  Es tracta d'unes obres que implicaran una inversió d'uns 100.000 euros i que es perllongaran uns dos mesos, aproximadament. La remodelació servirà tan sols per assegurar cert estat de conversació de la casa, però, de moment, no hi ha cap projecte per aprofitar aquest patrimoni local que, de fet, ni tan sols té les condicions adients per a la pública concurrència, és a dir, per obrir-ho al públic.