BMW, al costat del FIATC Joventut

  0
  52
  BPremium.jpg

  03/02/2016 – El concessionari Barcelona Premium lliura nous cotxes als jugadors després de convertir-se en patrocinador del club.

   

  La Penya i Barcelona Premium han arribat a un acord de dos anys (fins al 2017) per unir els seus camins. D’aquesta manera, BMW es converteix en la marca dels vehicles que utilitzaran els jugadors verd-i-negres mentre formin part de la disciplina verd-i-negra.

   

  L’acte oficial de presentació de l’acord s’ha fet avui al Palau Olímpic de Badalona i ha estat encapçalat pel president Jordi Villacampa i pel gerent de Barcelona Premium, el senyor César Gil.

   

  Demond Mallet, Goran Suton, Milovan Rakovic, Ousmane Drame, Brandon Paul, Sergi Vidal i Albert Miralles també s’han acostat a la central de l’Olímpic per tal de formalitzar l’acord. Tots ells ja disposen dels seus respectius models Sèrie 3, Sèrie 2 i Gran Tourer.

   

  “Tenir sort de tenir al costat empreses líders dels seus sectors. BMW ho és i aquest acord fa que la marca Joventut quedi reforçada”, destacava Jordi Villacampa durant l’acte de presentació.