Can Ruti celebra Sant Jordi amb una nova biblioteca per a pacients de Psiquiatria

  0
  32

  Un any més, l’aula hospitalària s’ha sumat a la iniciativa del Consell Català de Literatura Infantil i Juvenil de celebrar Sant Jordi als hospitals. En aquest marc, l’equip de voluntaris de la Ciberaula ha repartit llibres als infants ingressats a la planta de Pediatria, a consultes externes i a urgències pediàtriques. Entre ells, Sopa de Petons, un conte que tracta la igualtat de gènere, l’equitat i l’esforç per assolir els somnis i que forma part dels projectes ‘Cap infant sense conte’ i ‘Per Sant Jordi, cap infant hospitalitzat sense conte’, que aconsegueixen dur milers d’exemplars a hospitals d’arreu de Catalunya.

  A més, els infants i adolescents ingressats a la planta de Psiquiatria han fet un taller d’escriptura creativa, i a la tarda està prevista l’estrena d’una biblioteca que s’ha instal·lat a la unitat d’adults, per a que els pacients ingressats puguin consultar i llegir els llibres que desitgin. Allà, a més de recomanacions de lectures, també es pot llegir una història que ha estat escrita de forma col·laborativa pels pacients.

  A més, i com és costum, l’Hospital ha regalat als professionals i pacients ingressats el punt de llibre de Sant Jordi 2024, dissenyat per un nen de 12 anys que va ingressar fa uns dies a Pediatria. El seu dibuix ha estat el més votat pels professionals de l’Hospital d’entre una vintena de punts, tots elaborats per infants ingressats en les darreres setmanes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí