Carrera demana la devolució de la taxa de residus perquè el nou contracte de neteja no estarà actiu aquest any

  0
  22
  neteja.jpg

  Les llars badalonines estan rebent aquests dies una notificació on han de fer front a un nou impost, “taxa del servei de gestió de residus”. El preu per cada llar és de 100 euros i s’ha d’abonar abans del pròxim 22 de juliol. Recordem que aquesta taxa, tal com va denunciar el PSC a Badalona, no és obligatòria aplicar-la aquest any, sinó el pròxim 2025, tal com marca la Unió Europea.

  El president del grup municipal del PSC a Badalona, Fernando Carrera, ha recordat que estem davant d’un impost que l’alcalde Albiol ha volgut cobrar aquest any als badalonins i badalonines. “Totes les llars de la ciutat marxaran de vacances amb 100 euros menys mentre als carrers de Badalona no s’ha notat cap canvi en temes de neteja, al contrari, cada dia els nostres carrers estan més bruts”.

  El socialista ha demanat al govern que retorni els 100 euros a totes les llars badalonines perquè el nou contracte de neteja no estarà llest aquest any, tot i que el govern del PP ho havia promès el passat mes de desembre. “Demanem que l’alcalde torni els 100 euros immediatament perquè novament han mentit als ciutadans i està cobrant un servei que, avui dia, no existeix a Badalona”. Per Carrera, “el govern del PP necessita més diners per poder tornar a instal·lar l’arbre de Nadal al Gorg”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí