Cercant el punt d’inflexió

  0
  38
  Penya-GC.jpg

  31/03/2018 — Nova final per al Divina Joventut, que aquest diumenge rep l’Herbalife Gran Canària a l’Olímpic (12.30 h). 

  31/03/2018 — Nova final per al Divina Joventut, que aquest diumenge rep l’Herbalife Gran Canària a l’Olímpic (12.30 h). Un cop més l’afició haurà de ser un factor clau per empènyer l’equip cap a una victòria vital que serveixi de punt d’inflexió. La salvació segueix a dues victòries de distància, però el temps es va esgotant i només resten deu jornades per tancar la lliga. Per omplir el pavelló en unes dates complicades, enmig de Setmana Santa, el club ha engegat una promoció amb entrades a 5 euros, que es poden comprar exclusivament de forma online al web oficial del club. 
  L’Herbalife Gran Canària, cinquè amb un balanç de 15-9,  és un altre dels rivals de la zona noble que ha de passar per Badalona en aquest tram decisiu de la temporada. Els de Luis Casimiro, que a la primera volta van vèncer la Penya per 94-69, són un dels equips més potents de la competició i un convidat incòmode per intentar trencar la mala dinàmica. “Fa anys que estan fent molt bé les coses i juguen per estar entre els quatre primers de l’ACB. Mirarem si som capaços de limitar les seves possibilitats i no cometre errors perquè quan jugues contra un equip gran això et penalitza”, ha explicat el tècnic verd-i-negre Carles Duran, que podrà comptar amb tots els efectius excepte la baixa coneguda de Maalik Wayns. Luis Casimiro, pel seu cantó, no pot comptar amb Marcus Eriksson, una de les grans amenaces en el joc exterior. 
  Tot i que en les darreres temporades el Gran Canària està jugant la lliga dels millors, la pista de la Penya no li ha resultat gaire favorable. Prova d’això és que el Joventut ha vençut els canaris en les seves tres últimes visites a Badalona. Per trobar l’últim triomf de l’Herbalife a l’Olímpic cal anar fins a l’any 2014 (78-84). En el global de partits de lliga entre els dos equips a Badalona, el balanç també és clarament verd-i-negre (21-8). Una tradició que estaria molt bé repetir aquest diumenge.