Comptadors a zero (62-81)

0
    31

30/10/2016 – El CB Prat encadena contra el Quesos Cerrato la tercera derrota consecutiva i veu totalment frenada la ratxa de tres triomfs seguits amb els quals va obrir el curs.

Un bany de realitat. Qui després de tres jornades pensava que la temporada del CB Prat seria plàcida, s’equivocava. En una competició com la LEB Or, on la veterania de les plantilles és ben vigent, competir amb un equip jove amb el vinculat del Divina Seguros no és senzill.

El bloc de Roberto Sánchez patiria contra Quesos Cerrato Palencia la tercera derrota consecutiva a la lliga, resultat que allunya definitivament el balanç de 3/0 que exhibia el Prat després de les tres primeres jornades.

Davant Palencia, la defensa potablava no estaria al nivell, ja que en només un quart l’equip de Sánchez rebria 30 punts. L’encert de Romà Bas (22 de valoració) i el poder interior d’Otegui (21) començarien a desequilibrar el partit des de l’inici (18-30), tot i que el Prat es podria recuperar d’una situació de -14 (22-36) i marxar al descans amb clares opcions de victòria (43-47).

A la represa, però, arribaria el daltabaix definitiu. El vinculat de la Penya només anotaria dos punts al llarg del tercer quart i encaixaria un parcial de 0 a 14 cuinat amb tres triples de Blanch que el deixaria totalment fora de combat (45-63). El Prat ni tan sols maquillaria el marcador (62-81).

El paper dels vinculats

Dels quatre jugadors vinculats amb minuts en el partit d’ahir, Xabi López-Arostegui seria el més inspirat (10 punts, 9 rebots i 12 de valoració en 26 minuts). Sergi Costa marxaria fins als 7 punts i 3 assistències en 17 minuts, mentre que Amo (2 punts i 4 rebots) i Bieshaar (4 punts, 9 rebots i 1 assistència) patirien davant Otegui.

Després de sumar la tercera derrota, el CB Prat (3/3) és vuitè en la classificació de la LEB Or. Per tal d’evitar el balanç negatiu, el vinculat ha de guanyar divendres vinent (21h) al camp del líder: l’Actel Força Lleida.