Demond Mallet: “La Penya m’ha fet tornar a la meva joventut”

  0
  37
  DSC_0604.JPG

  19/09/2014 – El base de Leesville es mostra entusiasmat amb la seva tornada a Badalona i creu que l’equip disposa de totes les armes necessàries per fer un bon any.

   

  Carismàtic i afable. Expressiu i divertit. A banda de ser un gran jugador de bàsquet, Demond Mallet és d’aquelles persones que sempre va bé tenir dins d’un vestidor professional. El base, un autèntic rodamón del basquetbol que ha passat per Alemanya, Turquia, Bèlgica i Israel, torna ara a Badalona per seguir anotant triples.

   

  “I tant que tirarem de tres! L’entrenador és un gran aficionat dels tirs exteriors, igual que jo. M’encanta tirar de tres i penetrar i assistir a altres jugadors perquè tirin també”, confessava Mallet el dia que el FIATC Joventut ha organitzat el tradicional media day amb els mitjans de comunicació.

   

  El base format a la universitat de McNeese State ha reconegut estar “entusiasmat” amb la temporada que es presenta. “Costa expressar amb paraules com estic de content per estar en un grup de jugadors joves. Tenim un grup jove i divertit, i això m’està fent tornar a la meva joventut, fa uns deu anys. Molts records han tornat”, reconeixia Mallet.

   

  “A vegades els companys es sorprenen quan els hi dic que tinc 36 anys, perquè no jugo com un veterà. Jo només intento que la seva energia també m’arribi a mi”, afegia el base nord-americà de la Penya.

   

  El doble zero del FIATC Joventut també s’ha referit als objectius que té l’equip per aquest any. “Tenim molts objectius, però hem de ser realistes. Hem d’assolir cada objectiu pas a pas. L’entrenador ens està preparant molt bé. Hem fet una bona concentració a l’Aragó i hem pogut guanyar dos partits de pretemporada”, afirmava.

   

  Segons Demond Mallet, el FIATC Joventut passa “per un bon moment”. “Els nostres punts forts… Doncs que som un equip que pot córrer, i que té bon tir i bona defensa. Penso que el punt negatiu és que tenim una mica de manca d’experiència en alguns jugadors, però això està per venir. Cada dia serem millors”, explicava.

   

  “Em sento feliç i motivat. Els companys m’han donat una gran benvinguda. Tornar a Badalona em fa experimentar una sensació genial”, admetia el base parlant sobre la seva situació personal.

   

  Torna la haka

   

  Quan es va fer públic el seu fitxatge per la Penya, Demond Mallet es va comprometre en una entrevista a RAC1 a tornar a compondre una haka motivacional, recurs que ja va captivar als aficionats verd-i-negres en la primera etapa del base a Badalona.

   

  “He parlat amb en Nacho, i ell vol que tornem a utilitzar l’antiga haka que fèiem. He intentat pensar alguna cosa nova, però a ell li agrada molt l’antiga i la tornarem a utilitzar. Ens motiva. Espero que ens faci tenir una bona temporada. Ens va ajudar llavors i espero que ens ajudi en el futur”, revelava Mallet durant el media day de la Penya.

   

  Els joves del planter

   

  Valorant als jugadors joves vinculats que ara mateix estan a punt de fer el salt al primer equip, Demond Mallet no ha volgut entrar en comparacions com el seu gran amic i company Ricky Rubio.

   

  “És difícil comparar els jugadors joves d’ara amb Ricky Rubio. Ell era el golden boy del club. De Rickys n’hi ha pocs, però al Joventut hi ha molt talent jove. Espero que puguin millorar i acabar sent nous Ricky Rubio”, apuntava.

   

  “Els joves de l’equip són treballadors, tenen la capacitat d’escoltar i fan que la meva feina sigui divertida. Em diverteixo i em donen l’energia característica de la gent jove”, destacava també Mallet.