“Diumenge és un dia immillorable per tornar a guanyar”

  0
  57
  Serramitja.JPG

  30/09/2016 – Els dos gols que, de moment, ha marcat el Badalona a la Travessera de Montigalà, que han valgut quatre dels deu punts que suma el conjunt escapulat, porten la signatura de Marcel Serramitja. Amb el jove davanter de la Cellera de Ter, titular en tots els partits de lliga, hem volgut parlar aquesta setmana.

  Els dos gols que, de moment, ha marcat el Badalona a la Travessera de Montigalà, que han valgut quatre dels deu punts que suma el conjunt escapulat, porten la signatura de Marcel Serramitja. Amb el jove davanter de la Cellera de Ter, titular en tots els partits de lliga, hem volgut parlar aquesta setmana.

  – Arriba l'Hércules, un dels grans de la lliga. Li fa una il·lusió especial el partit?
  – És cert que l'Hércules és un rival amb molt de nom i entitat, per pressupost, pels jugadors que té. Però per a mi cada partit és igual d'important i la il·lusió és la mateixa que cada setmana: mirar de guanyar i treure els tres punts.

  – El rival està acostumat a un estadi de primera divisió. En aquest cas, els pot beneficiar jugar a la Travessera de Montigalà?
  – Totalment, hem de fer valer que ells no estan acostumats a les dimensions reduïdes perquè tenen jugadors de molta qualitat. Però estan a segona B i vindran preparats pel tipus de partit que trobaran.

  – Sempre han patit a Badalona. Donaria per bo l'empat contra l'Hércules?
  – No, sortirem a guanyar el partit, com sempre. No volem deixar escapar més punts de Montigalà. Diumenge és un dia immillorable per tornar a aconseguir una victòria.

  – De moment, és l'únic jugador del Badalona que ha marcat a la Travessera de Montigalà. Creu que els defenses de l'Hércules el vigilaran especialment?
  – A aquestes altures de la lliga és una dada anecdòtica, és molt aviat. Tenim una plantilla molt compensada, en totes les posicions, i qualsevol jugador pot marcar en qualsevol moment. No crec que se centrin només en mi.

  – En tot cas, deu estar content de com ha arrencat la temporada…
  – Sí, de moment estic molt content. Les coses ens estan sortint prou bé, a mi i a tot l'equip. Hem de seguir treballant igual per continuar en la mateixa línia. Tenim un molt bon bloc i ho hem de fer valer cada cap de setmana, per tirar els partits endavant.

  – Ha estat titular en els sis partits de lliga. Com valora la confiança de l'entrenador? S'esperava comptar tant per ell?
  – Quan arribes a un lloc nou pot passar de tot. Em va sortir una bona pretemporada i la confiança que això et dóna és clau, perquè et permet jugar més alliberat. Estic molt content pel protagonisme que ara tinc i que m'ha donat l'entrenador, però sóc conscient que tenim una plantilla llarga i amb més opcions per jugar en la meva posició. Amb tot, és un senyal que l'esforç i el treball de cada setmana es valora en aquest Badalona. I de què ningú pot abaixar els braços.

  – Abans de decidir-se per venir al Badalona, va parlar amb el seu germà, Marc Serramitja, exjugador escapulat? Què li va dir?
  – Sí evidentment. Sempre fa especial il·lusio jugar en el mateix club en què ha jugat el teu germà. Han canviat moltes coses de l'època en què ell jugava aquí, però tot van ser bones paraules. Guarda un gran record d'aquell any.

  – En quina posició es troba més còmode? Al mig o a la banda?
  – En totes les posicions del davant. Tant de segon punta com de punta m'hi sento bé. Són els meus llocs naturals.

  – Enguany coincideixen amb Musa un altre cop. Com el veu? Li sembla un futbolista per jugar en categories superiors?
  – És un molt bon jugador, polivalent i amb grans condicions. No és casualitat que el fitxes un equip de segona. Si fa una bona temporada, estic segur que es podrà fer un lloc al Nàstic l'any vinent.