Dos desnonaments aturats en dos dies al barri de La Salut

  0
  DSCF0683.JPG

  10/02/2016 – Dues famílies del barri de La Salut, a pocs carrers de distància, havien de ser desnonades dilluns i dimarts, respectivament.

  Doble desnonament evitat en dos dies al barri de La Salut. La mobilització de la  Plataforma d’Afectats per la Crisi, una vintena de persones en tots dos casos, ha aconseguit temps per a dues famílies que havien de ser desnonades dilluns i dimarts a pocs carrers de distància.

   

  Dilluns, la protesta va començar a la plaça de la Vila amb un acte reivindicatiu per demanar la paralització de tots els desnonaments a la ciutat que més tard es va traslladar a la direcció dels afectats. El grup es va congregar al 224 de l’avinguda Marquès de Sant Mori, on resideix una dona amb quatre fills, tres d’ells menors. L’afectada assegura que mai ha deixat de pagar el lloguer i que el judici i l’ordre de desnonament la van agafar per sorpresa. Portava tres anys empadronada quan va ser informada de la situació d’irregularitat. Finalment, el llançament es va aconseguir posposar per al 10 de març i així guanyar temps perquè la família rebi una ajuda que s’està tramitant des de Serveis Socials, segons relata la mare, i trobar una solució.

   

  El segon cas ha tingut lloc aquest dimarts al carrer Pablo Iglesias, a La Salut Alta. Es tracta d’una família i tres fills menors, un d’ells amb una discapacitat d’un 78%, expliquen des de la plataforma. No han pogut continuar pagant el lloguer pertinent i demanen una solució a l’Ajuntament. El mateix propietari, segons expliquen, ha posposat el desnonament.