Dos finalistes i set classificats del CTT Badalona per a l’Estatal

  0
  12
  CTT Badalona.jpg

  03/11/2016 – Adrià Fernàndez i Pau Lloret, sotcampions.

  Un total de 25 jugadors del Club Tennis Taula Badalona es van desplaçar el passat cap de setmana a la capital del Baix Camp amb l’objectiu de classificar-se per al Torneig Estatal que es celebrarà el mes de febrer a Valladolid. Els blaus s’han hagut d’enfrontar al Pavelló Olímpic de Reus a rivals del Principat, de les Illes Balears, de l’Aragó i de Navarra per guanyar-se una de les 9 places que donen accés a l’Estatal.

   

  Les primeres en aconseguir-ho van ser les joves Marina Bueno i Mariona Bachs, que van suar de valent per aconseguir la darrera plaça en joc, en alevines i benjamines respectivament.

   

  En sèniors, l’alegria va ser a Marc Serra, que va finalitzar en una meritòria sisena posició, mentre que Àngel Carrión va quedar-se a un pas de la classificació.

   

  Els germans Pau Lloret i Arnau Lloret, en aleví, van aconseguir sense problemes la segona i la setena plaça. Una llàstima per Arnau que va cedir els quarts de final quan anava per davant (2-0) i hagués propiciat una semifinal badalonina.

   

  Els darrers en entrar en joc van ser els infantils i juvenils, on van donar les darreres alegries en Sergi Bocanegra i Adrià Fernàndez. Bocanegra va realitzar un gran torneig, tot i acabar finalment en vuitena posició, va desplegar un bon joc i va cedir partits molt ajustats, si bé hagués pogut caure als setzens de final on va remuntar un 1 a 2 advers. Fernàndez es va plantar a la final partint com a cap de sèrie número 4, desfent-se de tots els seus rivals sense grans dificultats aparents, però res va poder fer a la final davant el favorit, Joan Masip, jugador de Superdivisió.

   

  D’altra banda, en Sub-23, cap dels representants del club van poder aconseguir l’anhelada classificació, però cal destacar les actuacions de Garcia i Bocanegra, que van mostrar un gran nivell.