El Badalona es reforça amb Marc Mas i Edu Silva

  0
  33
  Marc Mas i Edu Silva.JPG

  Marc Mas i Edu Silva són els dos davanters ràpids que reclamava Manolo González i jugaran en el CF Badalona fins a final de temporada. 

  Marc Mas i Edu Silva són els dos davanters ràpids que reclamava Manolo González i jugaran en el CF Badalona fins a final de temporada. De fet, des de dijous d'aquesta setmana s'entrenen a Montigalà. Mas, que ja va ser jugador escapulat fa quatre anys, arriba procedent del Guadalajara. “No estava tenint gaires minuts, sóc jove i vull jugar”, va explicar ahir, després de l'entrenament. El gironí també ha defensat la samarreta del Llagostera, el Figueres, el Sant Andreu i el Betis B. “Me'n vaig anar d'aquí molt content i torno molt content”, va afegir. Pel que fa a Edu Silva, ve de disputar la Super League de la Índia i també ha jugat en el Terol, l'Alzira, el Roquetas, l'Andorra de Terol i l'Alcoià. “Arribo amb moltes ganes i molta il·lusió de poder aportar el màxim”, va dir en fer una valoració del seu fitxatge. Silva, nascut a Saragossa, té 24 anys, els mateixos que Marc Mas. Dependrà de la tramitació de les seves fitxes que tots dos puguin viatjar aquest diumenge a Elx.
  En aquest mercat d'hivern, abans del 31 de gener, és molt probable que hi hagi també alguna sortida. I ben sonada. Abraham Noe ha rebut una temptadora oferta per part de l'Hèrcules, pel que resta de temporada i la vinent. El Badalona, però, no el deixarà sortir sense rebre res a canvi. Aquest va ser el missatge que va donar el president, Miguel Àngel Sànchez, al seu representant, Leo Bermejo, en la reunió que va mantenir dimarts passat a la nit.