El Badalonès torna a guanyar amb suspens (66 a 57)

0
    19
    x publicar.JPG

22/10/2013
    Els Dimonis guanyaven de 18 al final del 3r quart però van veure com el Figueres va retallar la diferència abans que Tubert i Morales sentenciessin

El Badalonès va aconseguir el 4rt triomf de la temporada en desfer-se de l'Adepaf Figueres per 66 a 57

Els de l'alt Empordà arribaven a Badalona sense conèixer la victòria a la 1a Catalana, i van donar molt problemes als Dimonis, que com han fet en altres partits, van donar vida al rival.

La 1a part va ser Igualada per la quantitat d'errors que van cometre els 2 equips.
    El Badalonès era el que s'avançava tot i els desajustos en la pressió defensiva (18 a 13). Al segon període, els errors no forçats i una tècnica a Jimeno van capgirar el marcador (18 a 20), però 3 triples seguits de Suñé (2) i Usatorre (1) van tornar a donar aire al Badalonès (27 a 20) per arribar a la mitja part (31 a 28).

A la tornada dels vestidors, els Dimonis semblaven uns altres. La pressió, la concentració en la defensa individual i la bona circulació contra la zona del Figueres, va permetre etzibar un 14 a 2 en 6 minuts i 20 a 5 de parcial de quart (51 a 33).

Quan semblava que el Badalonès havia fet la feina, va tornar a donar aire al Figueres. Els visitants van pujar les línies defensives i van tornar el parcial amb un 0 a 13 que no es va aturar ni amb un temps mort ni amb canvis. El Figueres es va arribar a posar a 3 a falta de 5 minuts (53 a 50).
    Llavors el Badalonès es va serenar, va buscar les millors opcions i Tubert i Morales van acabar amarrant el triomf des del tir lliure.

El proper partit del Badalonès serà diumenge a les 19h a Ripoll.