El Centre Cultural l’Esperanza celebra el seu 28è anviversari

  0
  49
  IMG_9395.JPG

  28/10/2013 – Dissabte, el Teatre Blas Infante va acollir la celebració d'aniversari de l'entitat andalusa on van actuar artistes, quadres i escoles de ball. 

  El Centre Cultural Recreatiu Andalús Nostra Senyora de l’Esperanza de Badalona celebra enguany 28 anys de la seva fundació, per això i com cada any, el Teatre Blas Infante va acollir una festival andalús obert a tot el públic amb l’objectiu de celebrar conjuntament amb tots els veïns la seva celebració d’aniversari.

   

  Amb el teatre de gom a gom van actuar diferents entitats de la ciutat i també membres i escoles del mateix Centre Cultural l’Esperanza. Per l’escenari van passar el transformista Alazan, Lola Quintana, Juan Rosillo, Mercedes “La Extremeña”, els quadres del Centre Cultural Hierbabuena, Andalucia Viva, Azabache i Revuelo, el coral rociero Aromas del Camino, el grup flamenc Oleaje i la escola de guitarra a càrrec de David Jiménez. La festa va finalitzar amb un gran pastís d’aniversari i un brindis amb tots els assistents.

   

  El Centre Cultural l’Esperanza de Badalona va néixer al 1985 quan un grup d’amics andalusos van començar a donar voltes a l’idea de crear un lloc de trobada en el què es pogués organitzar sortides culturals, excursions al camp i activitats per als infants. L’entitat inicià amb classes de ball; que el primer quadre que es va fundar va ser el conegut “Raices de la Esperanza”, i amb la Creu de Maig, el primer acte que va organitzar el Centre Cultural. El nom del centre va ser escollit com homenatge a un dels fundadors, Manolo Vázquez, que va arribar a Badalona des de San Juan del Puerto (Huelva), on va ser camarista de la Verge de l’Esperanza.