El Cryptshow Festival encén els motors de la seva 8a edició

  0
  cryptshow.jpg

  17/06/2014 – Prop de 500 curtmetratges d'un total de 21 països d'arreu del món participaran en el VIIIè Premi Serra Circular; els organitzadors busquen finançament a través d'Internet.

  Cryptshow Festival, com cada any, torna a batre rècord de participació en la seva vuitena edició. Prop de 500 curtmetratges d'un total de 21 països d'arreu del món participaran en el VIIIè Premi Serra Circular. D'ells, el jurat de selecció n'ha triat 60 que formaran part de la Secció Oficial i optaran al premi de 666 euros. Com en els darrers anys cal destacar l'eleva participació de produccions franceses, alemanyes i nord americanes. Tot i això, també hi ha representació de Brasil, Corea del Sud, Irán, Rússia i l'Azerbaijan.

   

  Des del jurat de selecció es vol destacar la gran qualitat de les obres presentades, enguany entre els seleccionats trobem Canis d'Ana Solanas i Marc Riba o Cólera d'Aritz Moreno.

   

  A la Secció Oficial també hi ha altres curts programats a festivals internacionals de gènere fantàstic i de terror com ara Fant-Asia International Film Festival, Horrorfest, Sitges Film Festival o Brussels International Festival of Fantasy Film, entre d'altres.

   

  Finançament via Internet

   

  El certamen cinematogràfic i artístic ja ha començat a escalfar motors a les xarxes socials i Internet. Un dels pilars importants del festival, de fet, ja ha donat el tret de sortida. Es tracta de la campanya de micromecenatge que el Cryptshow ha engegat a la plataforma web Verkami, a través de la qual pretenen recollir recursos per poder costejar diferents despeses organitzatives. L’objectiu a assolir en principi, són 800 euros, amb els quals es vol impulsa la promoció del festival, la gestió dels convidats, qüestions tècniques i els premis, com poden ser els 666 euros del guardó Serra Circular.