El districte 2 celebra la XXIII Festa de l’Espàrrec

  0
  44
  festa de l'esparrec.jpg
  27/02/2014 – El dissabte 1 de març es recolliran els espàrrecs als voltants de la població d’Alcanar. I diumenge es celebrarà la festa al parc de les Muntanyetes.

   

  El parc de les Muntanyetes sèrà l’escenari diumenge 2 de març de la XXIII edició de la Festa de l’Espàrrec. Aquesta activitat està organitzada per la comissió formada per les associacions de veïns de Fondo Sistrells, La Colina, La Pau i Lloreda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.

   

  La festa es divideix en dues parts. Dissabte dia 1 de març es farà la recollida dels espàrrecs als voltants de la població d’Alcanar, a la província de Tarragona. Els participants es desplaçaran en autocars fins a aquesta zona on s’estaran fins entrada la tarda.

   

   

  La degustació s’efectuarà l’endemà, diumenge dia 2, al parc de les Muntanyetes, a partir de les 11 del matí. En el transcurs de la festa es repartiran els premis a les persones que hagin recollit la major quantitat d’espàrrecs. També hi haurà l’actuació de diversos grups de ball, i dels castellers de Badalona, que tancaran l’acte. Per complementar les activitats, es podrà veure una exposició amb un recull de fotos i documents dels 23 anys de la festa.