El Fòrum Turisme organitza una 2a edició del Badalona Tapas amb més oferta i participació

  0
  foto tapas.jpg

  02/07/2013 – Després de l'èxit de la primera cita, fa un any, la platja dels Pescadors tornarà a omplir-se de moviment, activitats i estands aquest cap de setmana per enaltir la gastronomia i el turisme badaloní.

  El Fòrum de Turisme de Badalona, que aplega entitats, empresaris i persones interessades en rellançar Badalona com a destí turístic, organitza aquesta setmana la 2a edició del Badalona Tapas & Midnight Bath a la platja dels Pescadors. Una de les novetats d’aquest any és la presència de Moritz i Anís del Mono com a patrocinadors de l’esdeveniment. L’objectiu és promocionar el potencial turístic de Badalona, ciutat amb més de tres quilòmetres de platja urbana a 20 minuts del centre de Barcelona i amb un ric patrimoni artístic i cultural. Així, a banda d’activitats relacionades directament amb la promoció turística, l’esdeveniment oferirà un variat ventall gastronòmic i lúdic.

   

  El Badalona Tapas & Midnight Bath congregarà a peu de platja una trentena de restauradors que oferiran tastets dels seus millors plats per 2,5 euros amb beguda inclosa. Enguany, els organitzadors han destacat l’augment de la participació, ja que col·laboren negocis d’hostaleria de tots els barris de la ciutat.

   

  Iniciatives per promoure el turisme a Badalona

   

  Més enllà de les bones tapes, s’habilitarà un estand on entitats i empreses relacionades amb activitats turístiques i culturals presentaran els seus serveis i productes. Entre altres, hi seran presents el Museu de Badalona, els hotelers de la ciutat, l’Escola del Vent o el Pitch and Putt. Els assistents, tot i que només aquells que siguin de fora de la ciutat, podran gaudir d’un recorregut turístic per Badalona amb una flota de Seat 600 cedits per Moritz. Per als qui prefereixin un passeig més modern, existirà l’opció de rutes guiades amb segway, un vehicle elèctric a dues rodes, a càrrec de l’empresa Badalona Segway Tours.

   

  La iniciativa estrella quant a promoció del turisme és el concurs d’idees turístiques, que busca la participació de la gent per rebre projectes nous i originals. Hi haurà dos premis: un escollit per un jurat i un altre per votació popular.

   

  Activitats per petits i grans

   

  El Badalona Tapas & Mignight Bath inclourà el bany nocturn de dissabte que dóna nom a l’acte. Un any més, i recuperant una tradició d’anys enrere, s’haurà d’anar nedant a tocar la boia i retornar a la platja. Un altre acte destacat serà la guerra de pistoles d’aigua, una a la tarda destinada al públic infantil i una altra a la nit pel públic adult. En tots dos casos, es formaran dos equips. L’equip BADA tindrà el seu punt de trobada a l’estació de Renfe; l’equip LONA, a la confluència del carrer Martí Julià amb la Rambla.

   

  Aquesta segona edició del comptarà, a més, amb una projecció en pantalla gegant d’una selecció apta per a tots els públics de curts del Cryptshow Festival, festival de terror i ciència ficció que també té lloc aquesta cap de setmana. Per la seva banda, l’Escola del Vent oferirà un servei de lloguer de caiacs, que permetran gaudir de l’esdeveniment des d’una altra perspectiva.