El grup Bipolar tanca el cicle Nits als Badius

  0
  23
  Bipolar2.jpg

  19/07/2017 – El cicle d'Òmnium permet gaudir d'una interessant proposta musical al típic pati badaloní.

  El grup Bipolar tanca aquest dijous, dia 20, el cicle Nits d'Estiu als Badius, organitzat per Òmnium Cultural a Badalona. El concert, que començarà a dos quarts de deu de la nit, es farà a un badiu del barri del Centre. Bipolar emergeix en el panorama musical català amb una proposta moderna i directa, apostant per un so que cavalca entre el pop i el rock més internacional.

   

  El seu debut, «Fènix», és un treball fresc, elèctric i encisador, que aconsegueix un equilibri vertiginós entre sensibilitat i força, amb una producció cuidada fins a l'últim detall. Temes plens de melodies enganxoses i elegants, acompanyades de lletres honestes i properes, empastades de potents guitarres, pinzellades d'electrònica.

   

  Òmnium Cultural ha organitzat un any més el Nits d'Estiu als Badius, un cicle on es combina cultura i patrimoni. Una oportunitat única per gaudir d'un concert o recital poètic en un típic badiu badaloní. Enguany s'ha programat una oferta d'estils diversos, però totes elles de primer nivell: concerts de Paula Valls (jazz, soul i funk), el quartet de corda Kapdinski (Classicisme, romanticisme i música barroca) i el recital poètic que l'actriu Montse Guallar, acompanyada per la guitarra de Max Sunyer, han preparat per commemorar el centenari de Palau i Fabre.