El juvenil escapulat rep un càstig excessiu (0-3)

0
    31
    JuveBadalona14 6_1.JPG

15/09/2014 – Derrota del juvenil del CF Badalona en l’estrena a casa contra la Damm, en un partit on els de Javi Cuesta no van merèixer una derrota tant àmplia.

15/09/2014 – Derrota del juvenil del CF Badalona en l’estrena a casa contra la Damm (0-3). Els de Javi Cuesta no van merèixer un càstig tant sever, en un matx força igualat on l’equip escapulat, en moltes fases del joc, va dur la iniciativa i va tenir ocasions per marcar. Va faltar, però, “contundència en les dues àrees”, com apunta el tècnic Javi Cuesta. Contundència al davant per materialitzar les ocasions i al darrere per ser més expeditiu a l'hora de resoldre les situacions compromeses. Fruit d’això va arribar el 0-1 abans del descans, en una acció on la defensa no va allunyar la pilota amb solvència després d'un rebot. Un gol que no feia justícia al que s'havia vist en uns primers 45 minuts d'equilibri.

En la represa el Badalona va prémer l’accelerador  i va tenir 20 minuts de domini i bon joc, on va acaronar en diverses ocasions l’1-1. Va enviar fins i tot una pilota al pal. “Si haguéssim marcat el partit hauria canviat radicalment”, assenyala Javi Cuesta, que admet que l’equip, amb moltes cares noves, “està competint bé” però li falta encara afinar la maquinària.  El 0-2, en una acció aïllada a pilota aturada dels visitants, va tirar per terra les esperances dels escapulats, que en el tram final encara encaixarien un tercer gol.

El calendari no dóna cap respir i el juvenil escapulat haurà d’afrontar dissabte vinent una altra prova complicada al camp de l’Espanyol B. El partit es jugarà a la ciutat esportiva de Sant Adrià  a 2/4 de 7 de la tarda.