El Centre Cultural Manxec celebra dos mesos de jornades culturals

  0
  54
  Centre Cultural Manxec.jpg

  25/04/2014 – Aquest diumenge conclourà les XXVI Jornades Culturals amb una missa, degustació de pisto manxec i balls regionals.

  Després de prop de dos mesos, el Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona s’acomiaden de les seves Jornades Culturals 2014, que van iniciar el 15 de març amb l’elecció de la dulcinea de l’any.

   

  Tot seguit, van encetar un conjunt d’activitats esportives culturals, gastronòmiques i esportives, com campionats de dards, bitlles, rebosteria i teatre. En mig d’aquestes XXVI jornades, el centre va celebrar el passat 29 de març el pregó que va anar a càrrec del delegat del govern de la Junta de Comunitats de Castella-La Manxa a la província de Toledo, Jou Rivera, però també es va fer entrega del Quixot i Sanxo de l’any.

   

  Ara, aquest diumenge 27 d’abril, a partir de les 10 hores s’iniciarà un seguit d’actes com una missa a la parròquia de Sant Antoni de Llefià i després a la Nau 3 del Centre Cultural l’Escorxador, l’actuació de balls regionals i del quadre flamenc Sensaciones d’Eva Maria i, finalment, la degustació de pisto manxec, en què esta previst la presència de més de dues-centes persones com ara fa un any.