El Llefià paga un mal final de partit

0
    36

El Llefià va pagar un mal final del partit i deixa escapar tres punts molt valuosos contra el segon classificat del grup.(1-2)

Gran partit el que es va poder veure al Municipal de Llefià entre dos equips que en cap moment van renunciar a l'atac però que el mal encert a porteria va fer que no fos més lluit. El Llefià arribava al partit conscient de la dificultat que aquest tenia degut a què s'enfrontava a un dels millors equips de la categoria però en cap moment això va afectar els jugadors, sinó que els va donar més força i més ganes de cara al partit.

El partit començava amb grans ocasions per part de tots dons conjunts, però la falta d'encert i les constants faltes, fins a quatre targetes grogues va treure l'àrbitre, van fer que la primera part fos un cúmul de situacions desafortunades i no gaire vistós per a l'espectador.

La segona part va començar igual que la primera, i els dos equips seguien atacant sense encert però tot va canviar quan al minut 68 Rubén Benítez va avançar els de Llefià amb un gran gol. Aquest gol va animar el partit ja que el gol va fer que el Sabadell anés a l'atac i seguís insistint de cara a porteria. Aquest impuls en l'atac va fer que al minut 78 Albert Estelles empatés el partit, gol que, per a l'entrenador local no era legal i va fer que acabés expulsat amb una vermella directe. Aquest gol va afectar els de Llefià i els jugadors del Sabadell B van seguir amb la intensitat ofensiva mostrada durant tot el partit i això va fer que just abans d'arribar al final del partit, al minut 89, Daniel Illescas avancés als de Sabadell i no donessin temps de reacció als badalonins.

Aquesta és la tercera jornada seguida que el Llefià no guanya. Avui al vespre els de Badalona tenen l'oportunitat de trencar aquesta mala ratxa contra un rival directe com el Mollet ja que disputaran el partit ajornat de la jornada d'abans de Nadal. El partit es disputara a les 21.00 a Mollet.