El marge s’escurça (1-3)

0
    30

09/02/2016 – El Seagull encaixa contra l’Espanyol ‘B’ la seva primera derrota del curs a Montigalà i veu com la UE L’Estartit se li posa a set punts.

L’ensopegada soferta fa uns dies al Nou Sardenya (3-1) tindria continuïtat en el temps. Després de perdre per segona vegada a la lliga, el Seagull tornava a Montigalà amb l’esperança de recuperar sensacions i, sobretot, d’afinar la punteria en atac.

Malauradament, el bloc de Jordi Ferrón es tornaria a mostrar erràtic, desaprofitant una primera meitat de domini clar contra el filial de l’Espanyol. Malgrat disposar de molta presència en atac, el Seagull marxaria al descans mostrant-se incapaç de perforar la porteria rival i a la represa li tocaria jugar a remolc.

Un canvi de plantejament tàctic de les blanc-i-blaves canviaria la tendència del partit i això permetria a Clàudia Daga inaugurar el marcador (63’). Les locals podrien reaccionar mitjançant Yosse (78’), però una passada de la mort de Daga cap a Ivet s’acabaria transformant en el 1 a 2 (80’). Quasi al límit del temps reglamentari, Ari Franch anotaria el definitiu 1 a 3 a favor del filial de l’Espanyol (89’).

En els tres partits de la segona volta jugats fins ara, les gavines han sumat dues derrotes, dinàmica que ha permès a la UE L’Estartit (32) acostar-se a les badalonines (39).

El Levante las Planas (30), per la seva part, es posa a nou punts de l’equip de Ferrón, el qual no tornarà a jugar fins al pròxim 21 de febrer al camp del Sant Gabriel (17). Encara resten deu jornades per acabar la lliga i la promoció d’ascens s’haurà de lluitar fins al final.