El Montgat B agafa aire contra el Sese B (66 a 76)

0
    56
    DSC_6033.JPG

30/10/2013
    Els de Dídac Garcia van ser superiors als de Barcelona i van resoldre el partit abans del tram final

El sènior B del Montgat ha agafat aire en els dos últims partits contra la Minguella B i el Sese B, que encara no han guanyar cap partit.

Els de Dídac Garcia es van endur un matx d'estira i arronsa, que gairebé sempre van dominar i va ser més senzill del que esperaven, i que van tancar abans de l'últim quart.

Els barcelonins van ser millors en uns primers minuts d'imprecisions (9 a 4 min 7), però poc a poc el Montgat va entonar-se per tancar el quart a favor (12 a 15).

L'inici del 2n quart, l'encert de Soriano i Villacampa amb 5 punts cada un, va obrir un forat important (12 a 26), però el base del Sese B, Àlvaro López, es va encarregar d'aturar la sangria (23 a 34).
    A la represa, de nou Soriano posava els 14 d'avantatge, però 5 triples seguits dels barcelonins van retallar la diferència fins els 4.

Aquest cop però, la bona defensa exterior de Villacampa i Arenas va permetre robar pilotes i tornar a estirar la goma (46 a 58). Un bon inici d'´ltim quart acabava de rematar al Sese B (65 a 48) abans que els barcelonins maquillessin el marcador.

El proper partit del Montgat B serà dissabte a les 17:45 a casa contra el Cic, un altre rival de la seva lliga.