El Montgat es queda a les portes de guanyar a Collblanc (88 a 83)

0
    28

04/03/2014
    Els de Xavi Bassas van competir en tot moment i van tenir 2 triples per empatar el matx, però la pilota no va entrar

El Montgat va fer un bon partit però no en va tenir prou per guanyar a la pista del Collblanc i segueix cuer del grup C de la lliga EBA.
    Els de Xavi Bassas van jugar de tu a tu contra una de les millors plantilles de la competició, van dominar el matx en algunes fases, però van arribar al final per darrere i els va faltar encert per rematar la feina.

A l'inici del matx, els del Baix Maresme van sortir més endollats amb un Javi Rodriguez dominador ofensivament, ben acompanyat d'Ivanovic i Pedro Cuesta
    A l'altre cèrcol, Oscar Andrés començava a fer de les seves. L'interior colomenc va acabar amb 29 punts, amb una sèrie d'11 de 12 en tirs de 2, i 9 rebots per 41 de valoració. Al final del quart, el Montgat dominava el marcador 20 a 24

Al 2n període, els coses van canviar. Els vermells van estar més tous en defensa i el Collblanc arribava amb massa comoditat prop del cèrcol. Només Rubén Morales va mantenir els seus per arribar al descans amb empat (42 a 42).

A la represa van arribar els millors minuts del Montgat. De la mà de Pol Bassas i Francesc Cairó, que jugava contra el seu exequip, els visitants van clavar un 0 a 12 que va obligar a demanar un temps mort (42 a 54). La reacció del collblanc va ser tant immediat como contundent, i amb un 14 a 0 va tornar a igualar les coses. El Montgat va fallar massa prop de cistella en aquest 3r quart, i ho va pagar.

El Collblanc sempre va anar per davant en el marcador en el darrer període per distàncies entre els 2 i els 7 punts. Al tram final, el desencert en els tirs lliures dels de l'Hospitalet va donar una última oportunitat al Montgat. Pedro Cuesta i Enric Nogales van tenir opcions d'empatar el matx des del triple, però la pilota no va entrar, i el Collblanc va sentenciar el matx des del tir lliure.

Amb aquesta derrota els de Xavi Bassas segueixen cuers del grup i miraran de tornar al camí de la victòria dissabte, a les 20h a casa, contra el Santfeliuenc, que està fent una temporada molt irregular.