0
    30
    x publicar2.JPG

13/01/2013
    Les baixes exteriors, la bona defensa del Salt i un Xevi Torrent un altre cop extraordinari van ser massa per un equip que va perdre a la pròrroga tot i tornar a demostrar que és molt competitiu a casa.

El Natzaret va tornar a demostrar que al pavelló dels Països Catalans és un equip molt competitiu, però no va poder superar tots els obstacles que es va trobar i va caure a la pròrroga contra un Salt molt sòlid.

Els de Vidal Sabaté, amb tres baixes exteriors (Balcells, Belmonte i Monton), amb problemes de rotació, de rebot defensiu, de bonus de faltes a l'últim quart i la pròrroga, contra la bona defensa del Salt i un Xevi Torrent un altre cop estel·lar, van aconseguir remuntar 9 punts a la segona part i tenir el tir de la victòria, però el llançament de Charles va fer la corbata.

A la pròrroga, la bona gestió del Salt des del tir lliure -van anotar els 13 punts des del 4,75- i alguna decisió arbitral molt discutida a l'altre banda del camp, quan més ofegaven els gironins, va acabar decidint el partit.

Abans, el Natzaret s'havia avançat en el partit amb un joc agressiu fruit de la pressió a tota pista que fa i li permet recuperar moltes pilotes (10 a 4). Torrent mantenia els seus amb 12 dels 17 punts del seu equip (20 a 17).

Carles Nadal li va fer el relleu al segon quart, i amb 4 triples el Salt va aconseguir una diferència abans de marxar als vestidors (31 a 36).

A la represa, l'encert del Salt es va mantenir de la mà d'Adrià Burguet, que amb tres triples posava la màxima (38 a 47), però una antiesportiva sobre Charles i la resposta exterior de Zudaire amb tres triples seguits, van escurçar la diferència (46 a 49) abans que 2 jugades de 2+1 culminessin el parcial (60 a 52).

Llavors el partit va entrar en una fase més travada en la que els gironins s'hi van sentir més còmodes. Ajustant la defensa, i sumant poc a poc en atac, van tenir les seves opcions de guanyar. Amb 63 a 62 a falta de 17 segons, Charles va fallar 2 tirs lliure i a l'altre banda Jérez va cometre la cinquena sobre Torrent, que només va poder força la pròrroga, en la que va acabar esmenant els seus errors.