El Natzaret salva un partit incòmode

0
    33

8/2/2016.- Tot i la diferència a la classificació, el Natzaret va haver de treballar fins el final per sumar victòria en la visita del Vedruna. A segona victòries de Natzaret, Llefià i Joventut Badalona Femení

El Natzaret es va trobar un partit ràpid on els àrbitres van permetre molts contactes. Li va costar adaptar-se a la situació i les faltes rebudes del Vedruna no assenyales van afectar la concentració de l’equip.

A més, les visitants estaven molt encertades des dels 6.75 i la lluita en el rebot els va donar segones opcions que van saber aprofitar. Al tercer quart, un parcial de 3-12 semblava que podia trencar el partit (46-29) però el Vedruna va seguir treballant i va aprofitar el relaxament local per tenir opcions fins el final.

Tot i les dificultats, les badalonines sempre van anar per davant al marcador i van sumar una victòria important abans d’enfrontar-se a un tram clau del calendari. Els tres propers partits són contra rivals directes i bona part de les opcions de quedar entre els tres primers passaran per aquests enfrontaments. El primer, dissabte a Sabadell.

A Segona, el Llefià va guanyar el Calella en un partit que va dominar des del principi amb un bàsquet alegre i dinàmic. L’equip tenia ganes d’oblidar els dos últims partits i recuperar sensacions i va sortir amb moltes ganes. Com a mostra el 27-5 d’un primer quart gairebé perfecte, amb Nereida Fuentes (16 punts) i Iria Rodríguez dominant el partit.

L’equip s’agradava a la pista i la júnior Marta López va ajudar a mantenir el ritme.  L’excel.lent defensa i la bona circulació de pilota deixaven el marcador al descans, 42-17. El Calella va intentar reaccionar al tercer quart, però el Llefià no estava disposat a baixar el ritme.

El relaxament de l’últim quart va baixar l’encert de les locals, però el 71-35 final evidencia la superioritat del Llefià. L’equip buscarà seguir amb el mateix nivell en la visita a la pista del cuer, el Blanes.

També victòria agònica i molt patida del Joventiut Badalona Femení. L'equip va arribar a Canet amb una baixa a la línia exterior i al minut 3 de partit es va lesionar una altra. Les rotacions van quedar condicionades però tot i així l'equip va tirar endavant amb dues jugadores del B.

Gran actuació d'Ainhoa aportant velocitat i millorant la visió de joc. En un final a cara i creu, les badalonines van aconseguir una important victòria a domicili 53-54. El proper dissabte 19.15h reben el Roses.

Aquesta jornada també han sumat el Natzaret B, que escol.loca segon. En canvi derrota del Badalonès a la pista del Quart. El líder, la Minguella ha descansat aquesta jornada. El proper diumenge 17.45h rep el Canet.