El nou Badalona arrenca la pretemporada

  0
  43
  038.JPG

  15/07/13 – El nou Badalona 2013/2014 arrenca la pretemporada. Avui, 15 de juliol, ha sigut el primer entrenament del nou Badalona encapçalat per Piti Belmonte. Les noves cares que es veuran al Centenari han trepitjat la gespa juntament amb els seus companys. Els ja coneguts Marcos, Ferron, Alex Sánchez, Abraham, Bermudo, Joaquin comencen una nova temporada amb il·lusions renovades. L'entrenament ha començat a les 9:30 del matí, i ja trobem una de les diferències respecte l'any passat, que s'entrenava a la tarda. Demà dimarts els jugadors estan convocats a la mateixa hora i dimecres i divendres tindran doble sessió. La primera a les 9:30 i la segona a les 18:30. 

  Piti Belmonte ha tingut la primera oportunitat per conèixer els nous jugadors que estan a les seves ordres. A partir d'avui comença una nova feina, en la que els jugadors han de treballar per entendre el futbol i la metodologia del nou entrenador. El 27 de juliol serà el primer amistós del CF Badalona, contra el UE Rubí.

  Sergi Maestre, l'últim en arribar

  El defensa de 22 anys ha estat l'últim en arribar. Provinent del Celta B, ha jugat al Lugo i al Zaragoza B. Sorgit de la Damm, també va tenir protagonisme al juvenil del FC Barcelona. Central jove que s'incorpora al Badalona. Tindrà la competència de Cárdenas i Joan Castillo.