El Parlament resol que l’escola Bufalà II podrà començar a funcionar aquest gener

  0
  41
  bufala.JPG

  06/11/2013 – La Comissió d’Ensenyament i Universitats aprova una resolució que data l'inici de les classes al nou edifici el proper gener i la finalització completa dels treballs abans d'abril.

  L’escola Bufalà II-Les Ciències podrà engegar les classes a partir del proper gener, quan finalitzarà la primera fase de la construcció, i estarà completament enllestida abans del 31 de març de 2014. Així es va resoldre, a instàncies del grup parlamentari del PSC, durant la Comissió d’Ensenyament i Universitats del Parlament la passada setmana.

   

  Des de Ensenyament van indicar que els retards s’han degut a problemes interns de l’empresa que s’encarrega de les obres, però asseguren que tot haurà conclòs els propers mesos.

   

  Així mateix, la sessió també va servir per aprovar una resolució que insta el Govern de la Generalitat a licitar l’obra de l’escola Badalona Port durant el curs 2013 – 2014, sempre i quan es confirmi l’evolució demogràfica a l’alça de la zona i la demanda de matrícules de cara a l’any vinent sigui suficient i requereixi una ampliació de les places actuals. A més, també cal que l’Ajuntament negociï els propers mesos l’apropiació dels terrenys que actualment ocupa la fàbrica de Can Badrinas.

   

  A la sessió de la Comissió d'Ensenyament i Universitats del Parlament va assistir el regidor del grup municipal socialista Aniceto Ramírez, que va estar acompanyat d’un grup de pares i mares de l’escola Bufalà II.