El PP exigeix que l’alcaldessa comparegui davant “la precarietat laboral” de la Guàrdia Urbana

  0
  40
  IMG_0275.JPG

  18/04/2017 – El grup municipal ha demanat una compareixença “urgent i extraordinària en comissió informativa després dels incidents de diumenge.

  El PP de Badalona exigeix la compareixença “urgent i extraordinària en comissió informativa de l’alcaldessa” perquè doni explicacions “per la precarietat laboral en la que es troba la Guàrdia Urbana”. El regidor 'popular' Miguel Jurado considera que “després dels incidents dels últims dies, el govern no es pot amagar més perquè està en perill la seguretat dels agents i la de tots els ciutadans”.

   

  Aquesta petició arriba dos dies després de que cinc agents fossin ferits al barri de Sant Roc quan estaven a punt de detenir a un jove. Jurado lamenta “aquesta actitud negligent de la gestió de la Guàrdia Urbana ja que fa més d’un any que els sindicats vénen alertant de la falta de material en òptimes condicions per a dur a terme la seva feina”. “És inadmissible que mai s’hagi tingut en compte aquestes reivindicacions i que aquesta lamentable ineficàcia hagi tingut les greus conseqüències conegudes per als cinc agents ferits”, assegura el regidor popular.