El Tennis Taula Badalona guanya l’or i el bronze en el Campionat de Catalunya

  0
  42
  CTT Badalona.jpg

  20/04/2017 – Els tres germans Lloret assoleixen l’or per equips, mentre que Mariona Bachs el bronze.

  Temporada per recordar a la família Lloret. Un equip format pels tres germans, que ha aconseguit proclamar-se Campió de Catalunya Aleví aquest cap de setmana a Valls, a l’Alt Camp, i de quina manera. L’equip va haver de remuntar resultats adversos a quarts de finals amb el Borges, a semifinals amb el Ripollet i a la mateixa final amb el Cassà, on Pau Lloret cedia per 6 a 10 en el darrer joc i va culminar una gran remuntada. Per la seva part, el més petit dels germans, en Jordi Lloret, va completar l’equip tot i ser encara prebenjamí.

   

  Hegemonia badalonina a Valls, on Pau i Arnau Lloret també van aconseguir proclamar-se brillants campions en dobles, també davant una parella del Cassà, i en Pau, a més, va sumar també el títol individual, aquesta vegada sense patiment, derrotant a tots els seus rivals per 3 a 0, inclosa la final davant David Roca. Si hi ha una nota negativa, va ser l’enfrontament entre els dos germans a quarts de final, que va privar de medalla individual a l’Arnau.

   

  Pel que fa en femení, Marina Bueno va estar a un partit de la medalla en dobles, on fent parella amb Mariona Munné, del Sant Cugat, va cedir en un partit ajustat davant la parella del Falcons de Sabadell.

   

  Bronze de Mariona Bachs

   

  D’altra banda, la benjamina del Club Tennis Taula Badalona, Mariona Bachs, va ser la més destacada, on va aconseguir la medalla de bronze fent parella amb Camila Moscoso de l’Olesa i va estar a punt de sumar-ne una altra en la prova d’equips, però la badalonina i l’olesana van cedir per un ajustat 2 a 3 amb el Sant Cugat. En individuals, Bachs no va estar encertada i no va superar la fase prèvia per la mínima.

   

  Mentre que els quatre joves benjamins badalonins no van poder superar la fase de grups en equips, però a l’equip format per Jordi Lloret i Mario Rojo li va anar de ben poc, quedant fora per un triple empat on el còmput d’onzes no li va ser favorable. Aitor Higueras i Adrià Maroto van formar l’altre equip del CTT Badalona.

   

  En individuals i dobles, bon joc desplegat pels blaus, però encara cap va aconseguir superar la fase prèvia, tot i cedir multitud de partits al cinquè joc.