El VIVE allarga la crisi de l’Arenys Joventut (66-69)

0
    23

08/02/2016 – Els verds encadenen la cinquena desfeta consecutiva davant un Masnou que talla la seva mala dinàmica de tres derrotes seguides.

Al pavelló Fons de les Creus s’hi creuaven dues formacions que estan patint molt durant la darrera fase del campionat a la Lliga EBA per tal de guanyar partits. Arenys Joventut i VIVE El Masnou, tots dos ‘condemnats’ a haver-se de jugar la permanència durant la segona fase de la temporada, protagonitzarien un duel de molta lluita i errades.

Al llarg del primer quart, sobre el parquet del Fons de les Creus hi hauria un clar dominador. Els visitants sortirien molt més endollats en atac (17-25), aprofitant el seu encert exterior per obrir un forat clar en el marcador.

Tot i aquest avís inicial, el vinculat de la Penya sabria reaccionar (34-40), arribant inclús a capgirar el marcador després del tercer quart. L’aportació de Grau, decisiu amb 23 punts, faria oblidar l’absència d’un Terrence Bieshaar que seria substituït pel també verd-i-negre Marc Bauzà (9 de valoració en 33 minuts).

Amb l’encontre realment obert, un últim parcial de 14 a 19 a favor del VIVE li acabaria donant el triomf al bloc de Christian Bañuelos (66-69). El 8/18 en triples aconseguit pels masnovins i el recital ofensiu d’Albert Valle (23 punts, 6 rebots, 3 assistències i 29 de valoració) impulsarien els blancs cap al setè triomf del curs (7/10).

L’Arenys (6/11), per la seva part, és vuitè i acumula ja cinc derrotes consecutives al grup C-A d’EBA. Els verds tancaran la primera fase del campionat visitant dissabte el camp del cuer, el Menorca Sant Lluís (19h), mentre que el VIVE haurà de rebre el Cornellà (19h).