Els Termites de Llefià C guanyen a casa i mantenen el lideratge

0
    22

24/10/2017 – L’equip A i B dels Termites assoleixen una victòria, com així també els To-K-Fusta.

Després que els Termites de Llefià C iniciessin la temporada com a líders del Grup C, el passat diumenge, 22 d’octubre, les pistes de Torre Mena van acollir la segona i la tercera jornada de la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes.

En aquesta ocasió, els Termites C van guanyar les dues jornades a domicili. En primer lloc, derrotava a la Perestroika per 299 a 201 i, tot seguit, al Sabadell per 324 a 309.

Pel que fa als Termites A i B, iniciaven la jornada enfrontant-se, en què l’equip A va obtenir la victòria per 317 a 291. En la segona volta, la sort va caure sobre l’equip A, ja que en aquesta ocasió guanyava per 272 a 211 a la Perestroika. L’equip B tenia l’ocasió de descansar.

D’altra banda, l’equip badalonina To-K-Fusta va debutar al Camp de l’Arpa de Barcelona, on es va veure les cares amb el Fusta i Ferro B, amb qui va guanyar per 304-269, mentre que va perdre davant el Fusta i Ferro A per 329-308.

Respecte a la classificació general, els Termites de Llefià C continuen invictes del Grup C amb 8 punts, per davant dels Va Tornem-hi i Colobrers Groc. En canvi, els equips A i B dels Termites ocupen el quart i el cinquè lloc, respectivament. El To-K-Fusta, que juga aquesta temporada en el Grup B, manté la tercera posició amb quatre punts per darrere del Camp de l’Arpa i Fusta i Ferro A.