6 maneres d’embolicar regals de manera original aquest Nadal

  0
  109
  Getty Images

  AUTORA: Eva Remolina / AMIC

  L’època de Nadal és un moment màgic ple de generositat i alegria, i embolicar regals és una part imprescindible d’aquesta celebració. De vegades, la presentació d’un regal pot ser tan emocionant com el regal mateix. Embolicar regals de manera original no només fa que la presentació sigui única, sinó que també pot mostrar l’afecte i la consideració que has posat en triar i presentar el regal.

  Aquí donem algunes formes originals i creatives d’embolicar regals per sorprendre els teus éssers estimats aquesta temporada de festes.

  Mapes antics com paper d’embolicar
  Utilitzar mapes antics com a paper d’embolicar pot afegir un toc de nostàlgia als teus regals. Aquesta opció no només és ecològica, sinó que també crea una presentació única i interessant.

  Tècnica de Furoshiki
  Originària del Japó, la tècnica de Furoshiki consisteix a embolicar regals amb tèxtil. Pots utilitzar mocadors o fulards o retalls de roba per crear un embolcall elegant i reutilitzable. Aquesta opció és ideal per a aquells que busquen una manera sostenible d’embolicar regals.

  Paper d’embolicar personalitzat
  Crea el teu propi paper d’embolicar amb dissenys únics i personalitzats. Pots fer servir dibuixos o fins i tot missatges especials per donar un toc personal al teu regal. Aquesta opció demostra dedicació i afecte cap a la persona que rep el regal.

  Embolicar amb diaris antics
  Aprofita els diaris antics per donar una aparença vintage als teus regals. Afegeix una cinta acolorida.

  Caixes reutilitzables
  Opta per caixes reutilitzables en lloc de paper d’embolicar convencional. Pots decorar-les amb adhesius, pintura o fins i tot afegir accessoris com llaços i etiquetes personalitzades. Aquesta opció no només és estèticament agradable, sinó que també fomenta la reutilització.

  Embolcall amb fotografies antigues
  Personalitza el teu regal amb fotografies antigues. Pots imprimir imatges de moments especials amb la persona a qui estàs regalant i usar-les com a embelliments per a l’embolcall. Això fa que el regal sigui encara més significatiu.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí