Empat tardà a casa contra el Cornellà

  0
  47
  4282.jpg

  21/01/2012 – Després de molts minuts perdent i pensant que es perdria per quarta vegada en el curs, Serra va aconseguir rescatar un punt en el temps afegit pel Juvenil del CF Badalona

  Enèsima remuntada d'un Badalona que segueix demostrant un notable esperit de superació i un absolut convenciment en les seves possibilitats. Fruit d'aquesta creença en si mateixos, els nois del Juvenil badaloní van poder sumar un punt contra un Cornellà molt competitiu, lluitador i ben plantat que va dominar el marcador durant la pràctica totalitat de la segona meitat del duel que van enfrontar als de Robert Cuesta amb els del Baix Llobregat el passat dissabte.

   

  En un primera part dura i moguda, les ocasions de gol van ser una infreqüència derivada del bon treball defensiu d'uns i altres. La millor ocasió d'aquest primer temps va tenir color escapulat i a Marc Gual com a protagonista; en una mateixa jugada, el badaloní va tenir dues ocasions consecutives que no van acabar en gol.

   

  En una jugada fortuïta, el Cornellà va aconseguir avançar-se en els primers instants del segon temps. El gol va fer mal als nois de Robert Cuesta, que van trigar en aixecar-se del cop i van veure com el Cornellà els dominava i estava proper a fer el segon. Molt al final ha arribat l'esperada i habitual reacció badalonina, que no volia perdre i desenganxar-se de la zona alta. En el 94', amb tots els jugadors escapulats llençats a l'atac, Serra va agafar un rebot per acabar marcant.

   

  Amb 32 punts, l'equip manté la sisena posició però s'allunya ja a set punts de la segona plaça que segueix ocupant el Saragossa. El cap de setmana vinent l'equip rebrà a la Damm, qui és actualment setè amb dos punts menys que el Badalona.