ERC proposa recuperar el Cine Nou com a cinema municipal

  0
  68

  Esquerra Republicana proposarà al Ple municipal convertir el Cinema Nou en un cinema municipal, amb l’objectiu de preservar i fomentar l’accés a la cultura cinematogràfica per a tota la ciutadania. H&M tancarà la seva botiga del carrer de Mar en els mesos vinents i l’edifici quedarà lliure.

  El partit planteja transformar el Cinema Nou en un cinema municipal que permeti l’accés de tota la ciutadania a aquest equipament cultural amb preus assequibles, promogui el cinema en català – ja sigui amb produccions del locals i del país o doblatges de grans produccions de Hollywood – i serveixi de motor per dinamitzar l’eix comercial del carrer de Mar.

  Durant dècades, Badalona ha estat una ciutat rica en cinemes. Cinemes com el Picarol, el Nou, el Zorrilla, el Victòria, Verbena,el Cinema Artigues, Cine Salut, el Cinema Badalona – l’actual Teatre Blas Infante – i més recentment els del Centre Comercial de Montigalà i el del Màgic, entre d’altres.

  El president del grup municipal d’Esquerra Republicana, l’Alex Montornès, considera que  “igual que fa uns anys molts Ajuntaments van apostar per fer teatres públics, l’any 2024 és hora de fer una aposta per un cinema municipal”. El republicà ha afegit que “juntament amb el Teatre Zorrilla i el Cafè-Teatre del carrer de Mar que vam impulsar a govern, el nou Cinema Nou seria un impuls de la cultura a Badalona, seria un equipament que al mateix temps podria fer les funcions d’auditori i seria un motor per dinamitzar de nou el carrer de Mar com fa anys ho eren el Picarol i el Victòria”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí