Generalitat i Badalona reactiven el projecte dels laterals de la C-31

  0
  28
  Reunió secretari d'Infraestructures i mobilitat.JPG

  09/05/2014 – El Departament de Territori executarà, abans de 2016, els primers dos trams dels laterals de la C-31 pendents de construcció, amb una inversió d'uns 3,5 milions.

  El Departament de Territori executarà, abans de 2016, els primers dos trams dels laterals de la C-31 pendents de construcció. Així ho ha concretat el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, en una reunió mantinguda aquesta setmana amb l’alcalde Garcia Albiol.  En concret, es tracta dels trams de la banda muntanya compresos entre l’Avinguda President Companys i Martí Pujol i entre Martí Pujol i Coll i Pujol, que tindrien un cost de 3,5 milios d’euros. No obstant, la Generalitat no veu possible encara la construcció del tram corresponent al barri de Sant Crist, pel seu elevat cost econòmic.

   

  D’altra banda, els dos mandataris han parlat del carrer Sant Bru. Albiol ha destacat la importància de l’arranjament que s’ha de fer abans que la Generalitat cedeixi a l’Ajuntament la titularitat d’aquesta via ja que, segons ha explicat, “ l’estat en què es troba l’asfalt resulta perillós per als conductors”. Territori preveu començar les obres d’asfaltat i de millora del sistema de drenatge del carrer en el segon semestre d’aquest any.  Pel que fa a l’hotel del Port, s’ha concretat el calendari dels tràmits que s’han de realitzar per tal que els terrenys a on l’Ajuntament vol ubicar l’edifici deixin de ser zona de servei portuari.

   

  L’alcalde de Badalona s’ha mostrat satisfet pels resultats de la reunió, ja que permet posar dates concretes a algunes actuacions de gran importància per a la ciutat. Pel que fa als laterals de l’autopista, l’alcalde ha manifestat que “aquest serà un primer pas essencial que permetrà endreçar i millorar la mobilitat en un tram important, però que ha d’anar seguit per la construcció dels laterals al barri de Sant Crist tan aviat la situació econòmica ho permeti”. I, pel que fa a l’hotel del port, Garcia Albiol ha agraït a la Generalitat “la seva bona disposició davant del projecte de l’hotel, que al final facilitarà la construcció del viaducte del tren i del canal a la zona del Gorg”.