Hurtado: “Als finals de partit sempre hi era”

  0
  84
  hurtado.jpg
  08/07/2013
  L'exbase de la Minguella, un dels jugadors que més es va enfrontar a Monterde, destaca la "intel·ligència" del seu rival i el "lideratge" sobre la pista

  Ferran Hurtado va ser un dels jugadors que més cops es va enfrontarEdu Monterde
  Des que Hurtado va començar a treure el cap per les categories sènior, els dos jugadors han protagonitzat duels èpics com a bases referència de la Minguella i l'Ademar

  Per Hurtado, jugar contra l'Edu Monterde era "especial" perquè sempre "ens havíem de posar les piles per aturar-lo". 
  "Era un jugador molt difícil de parar", explica el 10 de la Minguella, perque·"era molt potent, tirava molt bé de 3 i sobretot perquè als finals de partit sempre hi era". 

  L'exbase de la Minguella però, ha volgut destacar per sobre de tot la "intel·ligència" de Monterde. "Tenia molt ben estudiada La Plana. A les segones parts, quan atacava a la cistella de l'entrada, es forrava llançant triples des del costat que l'aro està més inclinat", ha matisat. 
  A més, afegeix, "era un líder respectat a la pista al que mai li he vist una sortida de to".

  Aprofitant la retirada del geni de la Plana, Hurtado ha confessat que "l'Edu sempre es queixava de que per defensar-lo l'agafava" però era el que calia fer per anul·lar "un base referent que jugava al que ell volia. Un autèntic entrenador a la pista". 

  El rival de Monterde, que es va retirar amb 33 anys, ha remarcat la professionalitat física del seu adversari, que ho ha fet amb 41. "S'ha hagut de cuidar molt per arribar fins aquí. Jo sempre l'he vist molt bé, però això li ha quedat benzina fins ara", ha conclòs.