Ja es coneixen els integrants de l’All Star

  0
  18
  5808636.jpg

  22/05/2013
  Dario, Marc Balagué i Rubén Morales formaran part del combinat del grup2

  Ja se saben quines són les estrelles de la Copa Catalunya que participaran en el primer All Star de la categoria.

  Entre les del grup 2, el dels equips de la comarca, hi haurà 3 representants locals: Dario Naharro (Sant Josep), Marc Balagué (Santa Coloma) i Rubén Morales (Montgat).

  L'equip el completen els bases Jordi Bataller (Quart) i Alberto Ferrer (Mollet B); els alers Xevi Torrent (Salt), Marc Juanola (Figueres) i Roger Dam (Sant Cugat i els pivots Sergi Palomino (Blanes) i Jordi Boronat (Prat B).

  També hi ha estat seleccionat, tot i que no jugarà per lesió, Alberto Reyes del Sant Josep.
  Tots ells estaran entrenats pels entrenadors dels dos primers equips de la lliga: Marc Delemus i Xavi Bassas.

  Si els noms d'aquest equip ja fan por, l'altre no es queda curt.
  Estarà format pels bases Roger Portella (Artés) i Pau López (Pardinyes); els alers Fèlix López (Martorell), Eric Forné (Castellar), Dani Benítez (Castellar) i Adolfo Sada (Roser), i pels interiors Juan José Miguel (El Vendrell), Javier Paricio (Reus Ploms), Toy Gabriel (Andorra B) i Ricky Rivas (Pardinyes).

  Abans (16:30) hi haurà un triangular entre els millors jugadors de cada grup de 1a catalana.
  Els del grup de la Minguella, el Bàsquet Neus i el Tiana encara no han estat revelats, i a les 17:45 es disputarà el concurs de triples.

  A les 18:30 hi haurà el plat fort amb l'All Star de la Copa Catalunya per deixar lloc després al sopar popular (21h a la pista d'Hockey) i a l'entrega de trofeus i festa del bàsquet al Sarau 08911 a partir de les 22:30.

  L'acte està emmarcat en el projecte "Salvem Sant Pep", que es dedica a recollir fons per realitzar les obres del centre.