Jordi Garcia regna a l’Aquatló Ciutat de Badalona

  0
  23
  IMG_0399.JPG

  14/10/2016 – El triatleta del Fasttriatlon s’imposa en la popular prova organitzada pel Natació i amb final a la Rambla.

   

  Aprofitant el dia festiu del 12 d’octubre, els carrers i el litoral de la nostra ciutat donarien la benvinguda als més de 200 participants inscrits en la XIV edició de l’Aquatló Ciutat de Badalona, clàssica prova dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló.

   

  Organitzada pel CN Badalona, l’Aquatló és una competició que alterna dos trams de cursa a peu de 2.5 quilòmetres amb un sector de natació de 1.000 metres. L’arribada se situaria en plena Rambla, concretament a l’altura del monument a Roca i Pi.

   

  El vencedor de la jornada seria el triatleta badaloní Jordi Garcia, del Fasttriatlon, qui completaria tot el recorregut en un temps de 30:09 minuts. Garcia es troba en l’últim tram de la temporada de competició i viuria amb il·lusió el fet de poder guanyar a casa.

   

  “Competir a la Rambla, on jugava quan era un nen, és especial. A més, la prova està organitzada pel meu primer club, el CN Badalona, amb el qual vaig descobrir el triatló fa vuit anys”, destacava el triatleta badaloní.

   

  La prova per equips de l’Aquatló Ciutat de Badalona se l’enduria el Frasttriatlon, formació que es proclama d’aquesta manera campió de la Lliga Catalana d’Aquatló.

   

  Després d’un any on ha pogut fer grans avenços per consolidar-se dins del món professional, Jordi Garcia tancarà l’any esportiu disputant la Challenge Peguera-Mallorca, triatló internacional de mitja distància.