Kuzmic: “m’agrada jugar fort en defensa, rebotejar i fer taps”

  0
  13
  kuzmic sol.JPG

  28/08/2012

  Ognjen Kuzmic ja ha participat en el primer entrenament de la Penya. Abans ha fet les primeres declaracions com a verd-i-negre en les que ha destacat que "vinc a ajudar en el que calgui" recordant "que aquest és un any important per millorar el meu joc"

  El nou pivot de la Penya, Ognjen Kuzmic, ja parla en verd-i-negre. Avui mateix s'ha fet oficial l'acord de cessió entre l'Unicaja i el Joventut, i el bosnià ha viatjat des de Màlaga per participar a l'entrenament de Salva Maldonado.

  Abans ha atès els mitjans, i ha reconegut que "aquest és un any important per millorar el meu joc", que arriba per "ajudar en el que calgui" i que el que més li agrada és "jugar fort en defensa, rebotejar i fer taps".

  "Crec que estic preparat per jugar a l'ACB però això ho hauré de demostrar a la pista", ha confessat Kuzmic que tot i no haver pogut parlar encara amb Salva Maldonado, que entrenarà el jugador més alt de les seves últimes 7 temporades, creu que "em podré adaptar a un joc ràpid".

  Kuzmic ha estat escollit aquest estiu al Draft de la NBA en la posició 52 pels Golden State Warriors però creu que tot i que la NBA "és un somni" abans "cal entrenar molt per anar-hi".