La campanya “A Badalona som bons!” injectarà al comerç local gairebé 400.000€

  0
  52
  Foto arxiu presentació campanya "A Badalona som bons"

  Permetrà gaudir d’un descompte del 40% en les compres realitzades als establiments adherits a la campanya

  L’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Cambra del Barcelonès Nord i l’Associació de Comerciants de la Salut, posen en marxa la iniciativa de bons de descompte “A Badalona som bons!” que ha d’injectar 377.500 euros al comerç local. La campanya pretén impulsar el comerç de proximitat, contribuir a la promoció dels negocis locals i ajudar els ciutadans a fer front a la inflació de preus en la seva cistella de la compra.

  Com aconseguir els bons de descompte?

  La iniciativa ferirà un màxim de tres bons de descompte, a totes les persones empadronades a la ciutat de Badalona i que tinguin més de 18 anys, per ser emprats en les seves compres als comerços adherits a la iniciativa. Concretament, a través de la plataforma badalona.bonoconsumo.es, els ciutadans podran adquirir els bons de descompte instantàniament i consultar la relació d’establiment adherits.

  La campanya que s’iniciarà el proper dilluns, 28 de novembre, i s’allargarà fins al dissabte, 24 de desembre, permetrà que els usuaris participants puguin gaudir de fins a 30 euros en bons, només pagant 18 euros. Oferint així un descompte d’un 40% en les seves compres realitzades als establiments adherits a la campanya.

  Ho han presentat en roda de premsa l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; el president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i la presidenta de l’Associació de comerciants de La Salut, Nuria Rodríguez.

  L’acció injectarà al comerç badaloní un total de 377.500€, dels quals 151.000€ seran fruit de la iniciativa. En total, 37.750 bons estaran a disposició dels badalonins i badalonines per tal de poder utilitzar-se  entre el comerç adherit contribuint-ne al seu coneixement i dinamització. De fet, els organitzadors subratllen que com a resultat d’aquesta aposta s’assoleix un efecte multiplicador de la inversió del 2,5, és a dir, que per cada euro invertit en l’acció s’estan generant 2,5€.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí