Recital d’assistències de Cruz (9) a l’Eurolliga: ja és la tercera millor base

0
    27

16/02/2017 – La jugadora badalonina suma el 13 a 0 amb el Dynamo Kursk i és a un sol partit de completar tota la primera fase sense perdre.

La temporada que està quallant el Dynamo Kursk a l’Eurolliga femenina és digna d’elogiar. El club està responent a les expectatives generades amb l’arribada de Lucas Mondelo a la banqueta, mostrant-se com un dels candidats a aspirar a tot.

En l’últim partit de la fase de grups, el conjunt d’Anna Cruz derrotava el Famila Schio a casa (70-64), tirant endavant un duel que es mantindria obert fins al darrer quart. El Kursk semblava poder marxar durant el tercer quart (40-30), però en l’últim període les italianes reaccionaven (53-52).

Cruz jugaria un paper important en la victòria, participant directament en 9 dels 17 punts aconseguits pel Dynamo en el parcial definitiu (2 punts anotats, 3 assistències i 1 rebot ofensiu). En total, la base de Badalona tancava l’encontre amb 16 punts, 5 rebots, 9 assistències, 1 recuperació i un 22 de valoració, sent la jugadora més destacada de l’equip de Mondelo.

El Kursk (13/0) segueix sent el líder invicte de grup ‘A’ i és a un sol triomf de completar tota la primera fase de l’Eurolliga sense perdre. L’Anna Cruz, per la seva part, està representant Badalona a la perfecció arreu del continent.

Acredita una mitjana de quasi 6 assisstències per partit (cinquena millor de la competició) i és la tercera base més ben valorada (12.4) després d’Yvonne Turner (16) i Sandra Ygueravide (14.2).